söndag 14 september 2008

secrets

WOW 2008. Hur fan tänkte jag när jag valde Håkan istället för Fleet Foxes? Jag visste ju att Håkan skulle spela på Liseberg i höst, i vanlig ordning. Brorsan letade sig dock bort mot Linnétältet. Fina, kloka bror min. Skit också. Jag lär ju ångra det hela hösten...6 kommentarer:

Caroline sa...

Åh! jag var också på way out west, jag såg också Håkan fast jag klarade inte trycket på låten " ramlar" så jag fick bli buren över staketet :(

Anna sa...

Caroline: Usch då... Hoppas du hade en fin festivalupplevelse i övrigt!

madeleine sa...

ÅH synd att du missade. de va bäst på hela festivalen ju! love them!

AndersT sa...

Kan inte göra annat än att hålla med madeleine. Det var en fantastiskt spelning med en stämning som man fasiken kunde ta på. men men, man måste ju göra sina prioriteringar och det blir väldigt svårt ibland. Själv lämnade jag med ångest Booka Shade spelningen för att kunna ställa mig hyfsat långt fram på Neil Young. Fan, det är jobigt när dom har så mycket bra bokat. =)
Trevlig bloog föresten

Anna sa...

Anderst: Ja, jag tycker de borde överväga en extra dag nästa år. Första året funkade de bra, det var lagom många band. Men i år blev det svårt med prioriteringarna ibland... Lyxproblem iofs, men men. Tack tack!

anastasia sa...

åh anna anna! din blogg e ju helt underbar.
nästa år får det bli WOW för mig med :D
lycka till på högskoleprovet imon o hoppas du får ett fint lov. vi hörs såklart <3