lördag 16 maj 2009

...

Nu tar jag en bloggpaus. Rättare sagt har jag tagit en bloggpaus. Sista månaden i skolan och det är alltför mycket för att hinna med.

I juni är jag tillbaka!

Allt gott!//Anna

fredag 1 maj 2009

TÄVLING


På tisdag den 5 maj spelar Erik Hassle på intima Gröna Lundsteatern i Stockholm. Under aftonen kommer Hassle och hans band att spela låtar från sitt kommande album.

Jag har fått äran att dela ut två biljetter till en läsare, och eftersom jag själv inte kan närvara får denna tillsammans med en vän eller käresta chansen att både träffa Erik och uppleva en väldigt speciell spelning där endast 200 personen kommer att vara bland de utvalda för att närvara.

Så nu skriver ni en motivering i kommentarsfältet (glöm inte mejladress och namn!!) om varför just du borde vinna biljetterna.

Vinnaren meddelas på söndag. Lycka till!!


Update: Tävlingen avslutas på måndag!!! Kom igen nu, en konsert livar ju upp vilken tisdag som helst! Även om ni inte är speciellt förtjust i bandet i fråga kan man ju alltid spana in lite ragg eller testa ut nya moves utan att någon i ens vänskapskrets ser! Eller så blir ni positivt överraskade. Och som några redan kommit på går det alldeles utmärkt att mejla mig direkt istället på musikbloggen(at)hotmail.com


Update2: Tävlingen är avslutad. Vinnare har meddelats på mejl.
All I can do is be me. Whoever that is - Bob Dylan

Usch det var ju inte igår ni hörde från mig om man säger så men jag har haft mycket det senaste.. Ber om ursäkt med att hålla en liten tävling senare!

Såg I'm Not There i helgen. Oerhört bra film!
Nu blir det Bob Dylan på bilstereon hela vägen till havet! Hoppas ni hade en fin valborg! Och får en fin helg!