söndag 14 oktober 2007

söndag

Jag tog med mig en vän igår till Underjorden vid Gamlestan. Ryktet sa att Överjordsfestivalen pågick denna helgen så vi tänkte vara lite kulturella. På scen stod duon Allt. Jacob Moe kompade vackert på pianot till Mattias Ströms ord. Gillade verkligen kombon estradpoesi och piano, fast en lördagkväll blev det ju lite långtråkigt i längden... Trots Mattias fyndiga ordlekar. Allt visar hur man faktiskt kan vara som allra personligast genom några ihopsatta bokstäver, och det hade vart oerhört synd om ni missar dem nästa gång de är i stan.

Annars var "festivalen" sådär. Vi hade ju väntat oss livemusik. Om man var där båda dagarna kanske man upplevde det på ett annat sett? Någon som var där? Hur som helst drog vi vidare till Chalmers där SMK skulle spela. Peppade till jag vet inte vad dansade vi till Kom Igen Kommisarien hela vägen upp för Viktor Rydbergsgatan. Att vi inte såg smk till slut är ju en annan sak. Men nattfikan på Franks var minst lika mysig! Hoppas ni hade en fin helg.

8 kommentarer:

Ida sa...

jag hatar när saker händer nära mig fast jag inte har koll på det..ja, jag bor ju nära gamelstan.

Låter som en trevlig helg..

Anonym sa...

fin blogg du har här. precis som jag behövde musiktips! man tackar. :D

Anna sa...

Ida: Håll koll på underjorden. Det händer allt som oftast något roligt där. Hoppas vi ses nån gång:)

Anonym: Tack själv!

Elin sa...

Rookie är i hultsfred, 26-27oktober. Kåååm vettja!

Ida sa...

Ja men det kan vi väl göra ses! Det är bara att hålla koll i bloggen på var jag är ;) eller så kanske vi kan styra upp en "date".

Anna sa...

Elin: Det borde jag ju faktiskt verkligen göra. Får kolla upp detta:)

Ida: haha jo. Men det gjorde inte så mycket att du missade Överjordenfestivalen. Jag tyckte inte att det var överdrivet intressant, tyvärr.

FashionWay sa...

Du är välkommen att bli medlem i www.FashionWay.se

Klara sa...

Hej Hej på Dej!
Jag använder en Nikon D70s! :)
tack för kommentarena förresten! :D
Hare!