fredag 28 december 2007

sunt förnuft


Fina bilder från året som gått: Hedi Slimane och the cherry blossom girl.

Shit. Det var längesen jag hade tid, lust eller ork att göra detta. Ordentligt och på riktigt. Men jag gissar att alla behöver en paus. Hur som helst blev det kanske lite för stort, lite för seriöst och alldeles för mycket på en gång. Om jag ens kunnat drömma om de möjligheterna som jag fått genom mitt skrivande här... Nu när jag vilat upp mig lite under julen har jag kommit fram till allt eller inget! Och såklart blev det ju allt! Jag älskar ju detta. Men förvänta er att 2008 blir lite annorlunda.

Jag börjar med att försöka klura ut det här med designen. Om någon känner sig manad att hjälpa mig är det bara att höra av sig. Sedan tänkte jag blogga lite mer frekvent såklart. Nu när jag är så sjukt hälsosam och tränar och äter nyttigt och allt så har jag liksom inga egentliga nyårslöften. Utom kanske att bara göra sånt som jag tycker är kul! Inte bara unna mig att ge tid till mina intressen, utan liksom på riktigt se det som livsnödvändigt att jag får sätta mig vid datorn och recensera den där skivan eller varför inte ta och plinka lite på melodican eller vad det nu är jag vill göra istället för att typ, plugga. Det har jag gjort så mycket ändå, så det är dags att jag lever lite. Jag har inte varit på en enda konsert denna hösten i stort sett. Det är ju fan inte okej. Så med gott humör möter jag det nya året, med förhoppningar om (ja jag rent ut sagt förutsätter att det kommer att bli) ett riktigt gott nytt år! Vad kul det ska bli! liksom:)

Låter mina tankar sunda? Det gynnar ju er läsare i alla fall. Om jag nu har några sånna kvar efter mitt lilla uppehåll. Tack för alla jättefina mejl under året. Tack för all fin musik ni musiker därute förgyllt min inbox med (musikbloggen(at)hotmail.com) och genom min myspace, genom veckorna. Tack för alla underbara kommentarer och fina kritik! Tack för alla intressanta inlägg i de debatter som pågått under året. Tack för att ni läst!

God fortsättning på er alla!

PS: Nu ska jag bara knåpa ihop en såndär fin årskrönika. Alla är ju så tidigt ute, lite för tidigt tycker jag och rynkar på näsan med hopp om att få den klar till nyårsafton... höhö.

9 kommentarer:

Karoline sa...

SVAR: Du gör helt rätt i att köra med helsvart på nyår! Jag ska själv ha kavajen på, över en paljettklänning. Rött läppstift till kanske? Eller röda naglar? Jag har sett att både Gina Tricot och H&M Har fina kavajer. Spana in!

MrsSaturday sa...

Åh vad kul att du kommer att börja blogga oftare, har blivit så glad varje gång du skrivit ett nytt inlägg denna höst, så jag kommer bli ännu gladare i vår :D Tycker att det är så kul att läsa när du recencerar en konsert.
Gott nytt år!

Anna sa...

Tack så mycket!:) Gott nytt år på dig!

ingg sa...

Det där va sunt förnuft det:)
Håller med ovanstående, man blir skitglad när det publiceras nåt nytt...så jippi att det blir oftare!!!:D

Johanna sa...

Det ska bli kul att följa din blogg även nästa år! Gott nytt år!

Anna sa...

Ingg och Johanna: Tack så mycket!

josefin sa...

sjukt snygga bilder!

Charlie & Rosie sa...

fina bilder!!!!

Anna sa...

Josefine och Charlie & Rosie: Visst är dom? Det lättar upp lite med några bilder till texten tycker jag:)