måndag 5 november 2007

goda nyheter

Morrissey har börjat spela in en ny skiva, och enligt envisa rykten kommer den någon gång till hösten nästa år. Till min lycka har han valt samma producent som till skivan You Are The Quarry, nämligen Jerry Finn. You Are The Quarry är enligt mig en av Moz's bästa skivor, så det hela bådar ju rätt gott. Förövrigt får vi hoppas på turné igen. Sist han spelade på Skandinavium var det ganska underbart.

All You Need Is Me, That's How People Grow Up, I'm Throwing My Arms Around Paris och One Day Goodbye Will Be Farewell kanske inte säger så mycket idag, men det ska tydligen vara namnen på några Morrisseys nya låtar. Vad tror ni?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oh, vilken afton det var på Scandinavium! Som jag svängde mina ben och som min uppknäppta vita skjorta fladdrade i luften till Let me kiss you. Min pomada luktade himmelskt och skutten satt precis där de skulle, jag var odödlig.

/Clarence af Holstein A.K.A Danzmannen

Anna sa...

Danzmannen: Du dansade snyggast av alla! Om det skulle finnas en officiell dans till Morrissey's musik så skulle det vara din.

frida sa...

åh wow! det är vad jag tror.

Anna sa...

Frida: Ja! Wow. Verkligen. Spännande ska det bli:)

Amanda sa...

jag tror det blir fantastiskt eftersom You are the quarry är min favoritskiva med Morrissey. bra att han är så produktiv! läste att det ska bli en till turné också, det är ju inte helt fel...

Anna sa...

Amanda: Klart det blir turné!:) Och ja, som jag skrev: You Are The Quarry är verkligen en favorit alltså.