tisdag 4 september 2007

I was so unpopular in school and now they´re giving me this beatiful bicycle


Jag intalar mig själv att jag trivs så som det är nu. Att gå upp alldeles för tidigt för att halvsova på en buss och sedan komma hem sent, trött och med huvudvärk för att somna framför tv:n. Fast det är nog värt det. När man som i fredags sitter i 3 timmar med vännerna och fikar och diskuterar dagens tidning. Haha, hela vår ambitiösa utläggning om asfaltsindianerna blev på snygg svengelska. Utbytestudenten tycker nog att vi pratar väldans fint! Haha, kan inte låta bli att tänka på Fez i That 70's show varenda gång jag säger "utbytesstudent"... Nej men även om man har två timmars kemilab kan jag inte låta bli att romantisera att vara lite upptagen ibland. (Även om det hade varit lite roligare att dra iväg på morgonen om man hade en så snygg cykel som killen på bilden). Men ni vet, lite lagom stressad, så att det händer något! På tal om det händer det grejer här i Göteborg:

Torsdag:
Billie the Vision & the Dancers (Pustervik)
Kristian Anttila (Bengans)
Fredag:
Håkan Hellström (Liseberg)
Måndag:
Jens Lekman (Bengans)

Hoppas vi ses där! Dagens låt är i alla fall Nantes med Beirut. För visst är det så att årets mest efterlängtade skiva nu finns i mitt ägo! Förväntningarna på The Flying Club Cup är verkligen superhöga efter Gulag Orkestar...

14 kommentarer:

Anonym sa...

jens sa på en spelning för några veckor sedan att han fått höra att hans skiva läckt på internet och att han faktiskt var glad över det. bara så att du vet. puss

Anna sa...

Anonym: Jag har aldrig haft något problem med att ladda ner läckta skivor. Enda anledningen till att jag inte laddat ner Night Falls Over Kortedala är att jag vill ha den i min skivsamling och därför har köpt den. Vad ska jag med skivan till om den då redan finns på datan? Visserligen är omslaget snyggt, men visst tar det bort lite av känslan.

Hoppas du förstår hur jag menar. Sedan kan jag inte låta bli att tänka på kommentaren om huruvida han var glad för att den läckt. Vad skulle han säga liksom? Och om det verkligen är så, så förstår jag honom. Nedladdning är ett ypperligt sätt att nå ut med sin musik, och få folket att få sin beskärda del av kultur. Själv köper jag mycket mer skivor än jag gjorde innan man kunde ladda ner.

Puss.

Elin sa...

Är det inte åldergräns på Pustervik? :o , jaojao vi kanske ses imorgon, haha, även om det troligen kommer vara sjoukt mycket folk :P

Jessica sa...

vilka nice spelningar asso, själv kommer jag se håkan på gröna lund! och bloggens inriktning är ju bara bäst, bäst, bäst!

Linn sa...

Göteborg är en bra musikstad.

Anna sa...

Elin: Jo, det är ju det som är skitigt! Men jag vet inte hur noga Pustervik är... Hur som helst är jag superförkyld och orkar inte gå ändå. Dessutom är många av mina läsare över 18 så jag tänkte tipsa ändå... Haha, jo det blir ju inte lätt att hitta någon i den folkmassan som brukar bli när Håkan ska spela! Men vi kan ju hoppas:)

Jessica: Tack:)

Linn: Det är den sannerligen!

popbejb sa...

åh! Varför bor jag inte i GBG? verkligen mina favoriter samlade på en helg!

ingg sa...

Var är du? Var är du?? VAR ÄR DU?
:)

Anna sa...

Popbejb: Ja, det är faktiskt väldigt många bra konserter framöver i Göteborg:)

Ingg: Åhh jag vet:( Jag saknar det. Men jag har så j*vla mycket att göra just nu. Dessutom tryter inspirationen... Men håll ut, snart är jag tillbaka, och antagligen med råge!:) Kram på dig

Nelly sa...

Jag missade håkan på grönan :(!! Hur har du haft det annars? Har helgen vart fin? Kram på dig!!

Anna sa...

Nelly: Vad synd! I och för sig var han väldigt seg och drog ut på konserten för mycket. Han var bättre förra året:) Annars har jag det bra. Det är mycket i skolan nu. Väldigt högt tempo samtidigt som alla drar i en att man ska göra det och det på helgen. Men det är skönt att det är så bra klass:) Helgen var underbar. Söndag är tyvärr pluggdag just nu, men i lördags dansade jag persisk dans framför en hel släkt med iranier! Det var nervöst men väldigt kul! En kompis hade släktfest så jag fick komma, och tänkte att jag skulle prova på att lära mig dansa nu när jag hade så bra lärare!;) Du då? Hur var din helg? Kram!!!

sara sa...

Ah, vilken kul blogg! Bokmärkt!

Katrin Karoliina sa...

Anna det är bokklubb jätte snart.. så jag hoppas du är taggad :)

Anna sa...

Sara: Tack! Vad kul att du tycker det:)

Katrin: Of course är jag det! Hojta till när det är dags:)