måndag 24 september 2007

when a day won't change

Imorgon släpps Devendra Banharts nya album Smokey Rolls Down Thunder Canyon men redan nu kan du höra det på MySpace. Jag skulle nog säga att det är ett av årets bästa album faktisk.

11 kommentarer:

elin sa...

Åjåj. SMK kommer ju till rookie också, så det är inte säkert jag drar till fängelset, även om det hade vart najs, man kan ju aldrig få för mycket smk. Ska du gå på dom där eller? ;D Sedan hade det vart fett att se Billie the vision när dom spelar i Jönköping, men ingen av mina kömpisar är särsklit billie-iga. hahaha, då jag får la se, ska du dit?. Härlans värre med kaiser chiefs!

Anna sa...

Elin: SMK hade vart himla kul! När och vart spelar de på Rookie? Kan verkligen inte hitta det nånstans... Ohh, du och jag skulle dratt på Bille the vision! Men Jönköping är rätt långt bort... Vi får hoppas att det kommer till götet snart igen, utan åldersgräns:) Kaiser Chiefs blir bäst tror jag! Men du, vi får höras närmare om SMK:) Ha det bra!

victoria sa...

svar från min blogg:

hejhej, jo det vet jag! har lyssnat på det hela veckan och redn abeställt albumet, besatt som man är, så har man koll!! hihi men tack ändå! :D sjukt bra är dte nya albumet!

Anna sa...

Victoria: Tänkte nästan det:) Och visst är det bra alltid!

pinhead sa...

Ville ha delux-utgåvan, men den verkar tyvärr inte gå att få tag på. Fan! 60-sidig bokgrej tror jag att det var. Nåväl. Väntar ett tag till, den kanske dyker upp någonstans.

Anna sa...

Pinhead: Oj, berätta mer! Låter spännande:) Och lycka till förresten!

victoria sa...

wah dne där deluxegrejen har ju jag beställt från cdon.com! ÅÅÅH hoppa sdet är nåt sånt du snackade om! wiiie, värt väntan!!!

anna, kul att du gillade matbloggen! :)

Anna sa...

Victoria: Vad roligt! Jag har tydligen missat nåt här!:P

lillan sa...

smokey rolls down thunder canyon ÄR årets bästa album.

Anna sa...

Lillan: Har sagt att så många är det nu, så det ska bli spännande när det faktiskt är dags att knåpa ihop listan! Om jag någonsin lyckas det vill säga:)

pinhead sa...

Att det är en 60-sidig bokgrej är tyvärr det enda jag vet om den. Samt att den verkar vara utgången. Fan.