torsdag 20 september 2007

Senegalese


Sist jag skrev om "världsmusik" var det väldigt uppskattat. Så jag får väl ta mig i kragen och skriva lite mer om det. Faktum är att min personliga favorit Orchestra Baobab släpper nytt den 15:e nästa månad. Made In Dakar heter det nya albumet och inte nog med det! De kommer till Sverige den 12:e december under europa-turnén! Eftersom jag missade Tinariwen känns det fruktansvärt frestande att gå men det är ju en onsdag så det blir svårt. Om ni däremot bor i huvudstaden får ni för allt i världen inte missa att se dem! Jag däremot får nöja mig med snygga skivan...

10 kommentarer:

Martin Janzon sa...

Intressant, intressant. Iaf låten du länkade till.

Anna sa...

Martin: Ja, vi får hoppas att den nya skivan blir lika fin:)

felicia sa...

grym blogg!

Katrin sa...

Hör av dig till mig om du kan den 8, och det snart! Måste ringa Anna Hammarén!

Lina, bokklubbskvinna sa...

Gud nu är det längesen vi sågs! Vi ska bli radiopratare!! Härlig härligt!! Jag var på biblan igår och ska tillbringa resten av kvällen med en god bok!
Vilken cool blogg du skaffat!! Jag måste börja kolla in hit oftare, så kanske jag kan få något som liknar en musiksmak snart...;)
Ha det under bart!!

Anna sa...

Felicia: Tack!

Katrin: Du fick väl mitt mess?

Lina: Tackar:) Ha det bra du med! Vi ses säkert snart.

Sofia sa...

Åhherregud, här lär man sig något nytt i varje inlägg. Världsmusik är en genre som aldrig faller mig i tanken ens. Jag måste lyssna!

Anna sa...

Sofia: Ja, det måste du!:)

ingg sa...

Eller så kommer du hit den 15 dec!! En lördag! Det hade vart rätt fränt, ett förslag bara;)

Anna sa...

Ingg: Jo, det hade jag inte sagt nej till:) Men vill så hemskt gärna se Orchestra Baobab... Kanske, kanske blir det Köpenhamn, för där spelar de en fredag!!!:) Vi hörs. Kram