torsdag 24 januari 2008

Youth Novels


Nu kan du lyssna på Lykke Lis kommande album Youth Novels här. Ett underbart album som det tåls att säga mer om. Efter jag sett henne live om någon vecka det vill säga. Hon spelar rätt mycket runt om i Sverige nu så kolla spelningsställena medan du lyssnar på de sköna låtarna. Inget kunde faktiskt göra mig gladare just nu än sax-slingan på Dance Dance Dance! Underbart.

10 kommentarer:

Shadazz sa...

Den nya singeln är riktigt bra - såg du hennes hos Virtanen?! (shadazz.webblogg.se)

ingg sa...

Åh. Jag gillar henne.

Anna sa...

Shadazz: Nej, jag kollar inte på Virtanen.

Ingg: Mhm:)

Anna sa...

hon är sjukligt bra faktiskt. Såg henne när hon var förband till shout out louds på chalmers i höstas (:

Anna sa...

anna: Jag tycker hennes egna låtar är mycket bra. Men på Way Out West där hon spelade tillsammans med just Shout Out Louds som inhoppare för Bebban kom hennes röst inte helt tillrätta. Kanske var det för att Shout Out Louds gjorde en så dålig spelning... Jag vet inte. Nya skivan är väldigt bra i alla fall!:)

J sa...

Jag verkar vara den ende i hela Sverige som tycker att denna skiva är grymt dålig..:/ Nåja, jag fattar inte hypen med Hästpojken och Jonas Game heller, så det är antagligen mig det är fel på haha!

Shadazz sa...

Finns ett schyst klipp med Lykke Li, när hon spelar in videon till singeln "I'm Good I'm Gone".
http://www.youtube.com/watch?v=OJHdT1j6hH8

Anna sa...

J: Jonas Game har jag inte heller fastnat för. Hästpojken gör ändå en göteborgare som jag stolt med deras poplåtar. Och jag är ledsen att du inte gillar Lykke Lis album. Det är ju så fint!:)

Shadazz: Tack för tipset!

Paulina sa...

Lykke Li, så jävla grym!

Anonym sa...

hon är underbar den där lykke li.

www.julia.blogg.se