torsdag 9 augusti 2007

Way Out West


Det ligger något i luften. Något har hänt med staden. Förväntningarna var höga när kön ringlade utanför Storan där festivalarmbanden till Way Out West kunde hämtas ut. I den kvava värmen gick diskussionerna heta om vilka artister man inte kunde missa och huruvida Way Out West har ett av årets bästa bokningar. Själv känner jag pirret i magen. Imorgon får jag se Manu Chao på scen. Sen kan jag nog dö lycklig faktiskt.

9 kommentarer:

svartpeppar sa...

fan, jag som skulle varit där!

Martin Janzon sa...

Största, förhoppningsvis enda, anledningen att tycka genuint illa om dig nu är att du ska på Way out West, men inte jag. Du säger Manu Chao - jag säger Regina Spektor, Kanye West och Peter, Bjorn and John. Åh!

Martin Janzon sa...

Förresten känner jag att det är dags för mig att vara snäll mot dig, nu när du skrivit om världsmusik, och iaf lägga upp två afrikalåtar på min blogg. Du har ju bett om det lite nu och då... Orkar jag inte med specialen är det ju iaf bättre än inget.

Anna sa...

Svartpeppar: Mm, det skulle du ha varit!:)

Martin: Jag hade faktiskt tänkt att se Regina Spektor och de andra också!:) Som jag sa till bror min idag: "Regina Spektor, det är fan stort!" Grejen var att han svarade att han inte ens visste vem det var... Fast, det är ju bara pinsamt för honom!:) Kanye West känns dock lite ohett. Om och då menar jag verkligen om jag ser honom, så är det för att Peter, Bjorn & John ska gästa honom!

Och ja, det var faktiskt på tiden. Du kan vara hård i dina kommentarer. Ser fram emot låtara!

Paulina sa...

Åh WOW, jag vill också ha biljett. Får strosa outside istället ;)

Josefine sa...

W.O.W lär bli kanon. Artistutbudet är ju grymt bra, dock är det inte många av dem som är mina favoriter men det är ändå bra artister de lyckats boka. Härligt för en första-gången-festival. :)

Martin Janzon sa...

Anna, lyssna på mig nu. Har du inget otroligt viktigare att göra (äta kebab, prata med kompisar, ligga i gräset och sola osv räknas inte) råder jag dig verkligen att se Kanye West. Jag tror inte du kommer bli lyrisk, men jag tror verkligen att du kommer tycka det blir en kul konsert. När jag såg honom var han en showkille helt enkelt. med en fördomsfri inställning borde du kunna ha en kul stund.

Dessutom vill jag gärna veta efteråt vad du tyckte...

Äsch förresten, jag är väl inte så hård. :) Man agar bara de man älskar vet du.

Sofia sa...

Jag är genuint, dödligt avundsjuk. Fan. Jag är inte där. Men jag önskar din en lycklig festival iallafall, det gör jag :).

Anna sa...

Paulina: Gör du det:) Man upplever nog känslan ändå.

Josefine: Håller helt med. Är uppriktigt imponerad över bokningarna:) Speciellt för att vara första året!

Martin: Ja, jag ska försöka se honom. Han är säkert en sån där entertainer eller vad de nu kallas. Och jag är väl för fasen alltid fördomsfri!;)

Haha, det var gulligt sagt:)

Sofia: Vet du, det blir nog en festival nästa år också. Men jag förstår hur du känner. Jag var uppriktigt arg på de som gick på Peace & Love när jag inte var där... Haha.