fredag 17 augusti 2007

man must dance

Är det bara jag som längtar efter hösten? Se löven färgas röda i takt med att man sveper in sig i varma halsdukar och myser med te. Om drygt en vecka börjar skolan, vilket inte känns helt omöjligt. Jag har ju alltid vart en ambitiös j*vel... Så det är bara att fixa en snygg almanacka och ladda ipoden med höstmusik och jag är igång! Förresten blir det lite lättare att orka med hösten när man har fina spelningar att se fram emot. I november blir det till exempel Kaiser Chiefs vilket verkligen inte är fy skam!

Dagens låt: Ewan- The Radio Dept. Det ryktas dessutom om en ny skiva i höst!!!!!!

Pssssst: Om någon skulle vara intresserad bjuder jag er på en exklusiv förhandslyssning av Manu Chaos Radiolina! Klicka här.

13 kommentarer:

elin sa...

jag längtar efter hösten. hösten är betydligt bättre än sommaren på alla sätt och vis, tycker jag då

Anna sa...

Elin: Hum, det är alltid något visst med årstidsskiften. Nu vill jag ha höst direkt! Har tröttnat på sommarens ombytliga väder och vill bara fylla ut höstgarderoben nu! Tänk att få bo i massa stora, stickade koftor till strumpbyxor i murriga färger. Och det är något med hösthumöret. Det lite melankoliska liksom. Dessutom har jag tröttnat på all tuggummi-pop och TTA-låtar, så lite höstdeppiga låtar är absolut välkomna! Fast det bästa av allt måste vara ljuslyktorna. Det får helt enkelt bli en trip till IKEA snart. Jag tror jag älskar hösten:) Fast det lär ju bli lite sensommar-varmt minst en gång innan man kan plocka fram paraplyet.

Nelly sa...

Joo, jag längtar också till hösten. Som sagt, man få klä sig så mysigt. Jag blir nästan lite trött på den s. ka. "sommaren" vi har haft, höstväder förväntar man sig iallfall ju! Jag måste också ladda med höstmusik! Tips? Kram på dig!!

Anna sa...

Nelly: Det känns som att man vet vad man får på hösten. Det känns tryggt!:)

Okej, tips! Andrew Birds nya platta är underbar. Lyssna på Imitosis på hans MySpace och du är fast. Antony & The Johnsons fastnar jag också alltid för när regnet faller ute. Au Revoir Simone är melankolisk på ett sockersött sätt. Bob Dylan är en klassiker som också funkar till en kopp te och nya Modette. Jag började med låten Lay Lady Lay och var fast... Just nu är Taken By Trees väldigt hypad, jag är kluven men är det någon gång det passar är det i höst! Detektivbyrån är höstens svar på SMK, som lätt blir för glatt för mig på hösten. Annars funkar gamla godingar som I Was A Cub Scout, Håkan Hellström, The Knife, Kings of convenience och Yann Tiersen. Dessutom tror jag att Montag, Electrelane och The New Pornographers kommer mycket i höst.

Och missa för guds skulle inte Jens Lekmans nya skiva!!! Jag blir så lycklig av den att jag nästan fäller en tår. Får förhandsboka på Bengans!:)

Oj, det blev mycket där.. Men annars lär det ju bli mycket tips här på bloggen framöver. Har alltid haft en thingy för melankolisk indiepop. Och det finns det ju hur mycket som helst av!!!:)

Ha det bäst! Massa kramar.

Elin sa...

men åh, kan inte du dra till fibes med mig då, haha, så slipper jag gå med far min, även om det inte är fel det heller :P

Anna sa...

Elin: Jag ska ju dit med en kompis, är inte säker på om vi går... Men om jag ser dig där lovar jag att jag kommer fram och säger hej:)

Sofia sa...

Jag vill också ha höst. I vissa avseenden. Det ÄR härligt med te och halsdukar och stora mössor och höstmusik. Men så kommer förkylningar och snor och svullna bihålor - huga. Men jaja.

kia sa...

den där låten har jag älksat i flera år. den är underbar! en ny skiva skulle typ vara helt sjukt jävla bäst. åååh... radio dept. 4lajf

Anna sa...

Sofia: En biverkning jag inte ens tänkt på...:( Jaja, då har man en ursäkt till att ligga i soffan och mysa i alla fall.

Kia: Jajamen, den är en gammal goding! Och en ny skiva hade suttit väldigt fint!

ingg sa...

Nää. Hösten e inte kul. Och tänk ändå att jag fyller år då. Fy fan.
Haha najs, tänk å få se Ricky irl. Haha. Kan du inte få till ett foto med den där magiska blicken igen? :D

Anna sa...

Ing: Ahh, det har jag inte nes tänkt på!!!!!!!! Ahh, Ricky...:) Shit, hur kunde jag inte tänka på det! Undrar om han är lika snygg irl hahah.

Men vilken blick pratar du om?

ingg sa...

"Blicken" fick du till på ett kort när du fick träffa a/w'06 stora crush. Höhö. Men det känns som att det va en once in a life time-blick...

Anna sa...

Ingg: Hahahahahahahahahahah. Shit, du känner mig för väl helt enkelt. För väl, min vän;)