lördag 18 augusti 2007

Kulturkalaset

Idag myste vi till Maia Hirasawa på ett ganska folktomt Lilla Bommen. Vi tog farväl av sommaren till Navid Modiri & gudarna, och det med en glädje som nästan gjorde mig rörd! De är bra de där killarna... Avslutade kvällen gjorde vi till Fibes, Oh Fibes! Fast dansen kom inte förrän på hemvägen. Men då svängde det rejält vill jag lova! Eller hur, Milla? This city's got no boulevard..


Fast gamla hederliga Göteborgkalaset var ändå snäppet bättre än Kulturkalaset. Eller vad säger ni?

12 kommentarer:

Linnéa sa...

ah, TTA var urbra! men ja, som du sa så är deras konserter rätt speciella men jag tycker nästan det bara är kul med lite variation!

bea sa...

Jag tycker att utbudet på Kulturkalaset har varit grymt dåligt om man jämför med va det brukade vara på Göteborgskalaset. Jag tror dock att anledningen kan vara att Göteborg & Co gick in med sjukt mycket pengar till Way Out West och inte har råd med dom stora bokningarna i år, därför satsar dom mer på "kultuuuuur" haha.

Anna sa...

Linnéa: Ja, det tycker jag också. Hade vart kul att se dom:)

Bea: Jag vet inte om det handlar om pengar. Kanske är det bara att krutet på stora artister lades på Way Out West, och att det finns en charm med mindre band också. Vilket jag naturligtvis håller med om. Men samtidigt förstår jag att vissa tycker det är surt, som inte hade råd med Wow...

Förövrigt tycker jag att det är ett dåligt program, utöver musiken besökte jag modeutställningen på Stadsbiblioteket och det var ju bara för dåligt! Men jag gissar att Kulturkalaset inte är tänkt för ungdomar längre... Det var väl för mycket supande på den gamla versionen kanske. Hur som helst är det dåligt!

Ingg sa...

Låter himla trevligt!:)

Anna sa...

Ing: Det var det:) Du skulle vart med!

Linn sa...

Det var riktigt bra, Fibes svängde! Men Navid var en klass för sig.

Anna sa...

Linn: Ja, Fibes var proffsiga och så, men Navid alltså. F*n vad bra det var!!!:)

Maria sa...

göteborgskalaset är sååå mycket bättre!

Anna sa...

Maria: Ja, det var nog det va. Det verkar som att alla är rörande överens om detta också. Tänk att ett namnbyte får så mycket skit...

Kajsa sa...

Ohh, jag hade diggat att se Maia live. Har en sorts hatkärlek till hennes musik.- Å ena sidan diggar jag inte alls vissa saker med hennes låtar men vissa saker bara älskar jag. Vore intressant att se henne live då. Och riktigt ordentliga döma. :) haha

Milla sa...

Haha visst svängde det^^ Helt klart en ur go kväll. Du är faen bäst =)

Anna sa...

Kajsa: Hon är duktig tycker jag. Både live och på skiva, även om hennes debutlåtar är lite ojämna... Men så finns det ju riktigta guldkorn, som tex Gothenburg!

Milla: Nhaaaw:) Puss på dig! Är du pepp inför imon eller?!